Βουδαπέστη top10SIF

2017-02-01

1 Λουτρά Gellert:Τα φυσικά ιαματικά λουτρά είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που πρέπει να ζήσετε!Εδώ θα νιώσετε σαν αριστοκράτες στο αρτ νουβό αρχιτεκτονικά κτίριο και θα χαλαρώσετε όσο ποτέ!

2 Trofea grill:Ένα εστιατόριο με μπουφέ εξαιρετικής ποιότητας όπου μπορείς να φας και να πιείς όσο θες και ελάχιστο κόστος.

3 New York cafe:Μπαίνοντας στο εσωτερικό του θα νομίζετε ότι είστε σε παλάτι.Πολυτέλεια,πολύ καλή εξυπηρέτηση με λίγο τσιμπημένες τιμές βέβαια αλλά αξίζει κατά την γνώμη μου.

4 Προμαχώνας των ψαράδων:Κανονίστε να πάτε για να δείτε την υπέροχη θέα όταν βραδιάζει και φωτίζεται η πόλη.Καθίστε για ένα ποτήρι κρασί στο καφέ που υπάρχει εκεί με τη συνοδεία μουσικής και ζήστε μια ρομαντική στιγμή.

5 Κοινοβούλιο:Το κτίριο που αποτελεί το σύμβολο της πόλης,θα σας εντυπωσιάσει με το μέγεθος του και την κομψότητα του.

6 Νησί της Μαργαρίτας:Νοικιάστε ποδήλατα για να εξερευνήσετε αυτό το μικρό νησάκι και κάντε πικ-νικ αφού έχετε προμηθευτεί τα απαραίτητα από κάποιο σούπερ μάρκετ.

7 Παπούτσια του Δούναβη:Ένα μνημείο στη μνήμη 550.000 Ούγγρων Εβραίων που σκοτώθηκαν από συμπατριώτες τους συνεργάτες των Ναζί.

8 Βασιλική Αγίου Στεφάνου:Ένας υπέροχος ναός που πρέπει να δείτε και να ανεβείτε στην κορυφή του για να απολαύσετε τη θέα της πόλης.

9 Vaci Utca:Ένας μεγάλος πεζόδρομος που χωρίζεται από τη γέφυρα "Ελισάβετ" σε δύο μέρη: στο νότιο για όσους θέλουν να κάνουν ψώνια και στο βόρειο για ποτό και φαγητό.Ιδανικό μέρος για να κάνετε τη βόλτα σας και να ψωνίσετε αναμνηστικά.

10 Σκεπαστή αγορά:Μια βόλτα στην αγορά της πόλης νομίζω επιβάλλεται για να νιώσετε τον παλμό της και να ψωνίσετε διάφορα ντόπια προϊόντα.

Διαβάστε επίσης "ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΌΣ ΟΔΗΓΌΣ" Βουδαπέστης

© 2017 Το ταξιδιωτικό blog travelSIF Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε